Kundeudtalelser

Oppustning / Diarré

“Jeg lider af IBS der giver stor oppustning. Efter jeg har brugt PROIBS føler jeg mig så lettet og skal ikke tænke på hvor det nærmeste toilet er.”

-Anna

Læs mere..

“Min mave føles langt roligere. Jeg kan spise uden at få diarré. Smerterne og den oppustede følelse er væk. Det er også et produkt med god smag!”

-Martin

“Praktisk og ret smagfuldt. PROIBS har virkelig hjulpet mig med at styre kaosset i min mave.”

-Régis

“Hej, jeg kan virkelig anbefale PROIBS til enhver med en IBS-mave. Jeg har selv brugt det hver morgen og aften i cirka 2 år, og min mave har virkelig ændret sig. Jeg skal ikke tjekke hvor det nærmeste toilet er når jeg går ind i f.eks. en butik. Nu er mine toiletbesøg endelig under kontrol. Det smager også godt når man drikker det, lidt som juice, ellers skulle jeg næsten tvinge mig selv til at tage produkterne da de ikke plejer at smage godt. Så mange tak”

-Else-Lill

“Hej! Jeg har prøvet PROIBS i et par måneder nu og min mave har virkelig dæmpet sig. Tidligere havde jeg ofte diarré, men det er langt bedre nu.”

-Kristina

“Kan det virkelig lade sig gøre? Jeg har drukket blandingen om morgenen i 4 dage og min mave har aldrig været så rolig som nu i over 10 år!!! Sikke en fantastisk følelse, ikke at skulle tænke over min mave hver eneste dag!”

-Magnus

Tarmluft og oppustning

“Jeg drak en pakke PROIBS hver morgen i en uge og min mave har aldrig været så stille før. Sikke en lettelse at jeg ikke længere skal tænke over fordøjelsesproblemer dag efter dag!”

-Emma

Læs mere..

“Nogle gange kan det være lidt ydmygende med oppustningen… Men nu med PROIBS® har jeg ordnet situationen.”

-Julie

“Min mave har været et problem for mig så længe jeg kan huske. Jeg har prøvet at ændre min kost flere gange, det har virket, men desværre kun i en kort periode. Jeg var på apoteket en dag, da jeg havde brug for noget til min mave, den var så oppustet at jeg så gravid ud og gjorde super ondt! Jeg kiggede på hylderne under kategorien “”MAVE”” men fandt ikke noget der passede, indtil jeg så PROIBS, som jeg kan huske at jeg havde læst om i en avis. Jeg prøvede den og den gav resultater efter 3-4 dage, og effekten varede ved. Jeg er så glad for at jeg prøvede PROIBS! Jeg drikker det hver morgen før frokost, det er super nemt og rart at tage PROIBS. Det er næsten et lille helligt ritual når jeg står op og blander en pose, for så ved jeg, at det bliver en god dag! :)”

-Ellinor

Smerter

Hej PROIBS! Jeg fik min IBS-diagnose for mange år siden og i løbet af årene har jeg prøvet mange forskellige præparater til IBS uden nogen fuld effekt mod smerterne. Nu har jeg drukket PROIBS i et år og er SÅ tilfreds, da det har hjulpet mig og lindret besværlighederne med min IBS! Så stop aldrig med at producere PROIBS! Hilsen fra en meget tilfeds IBS-kunde.

-Lisa

Læs mere..

“Jeg har haft store problemer med mavesmerter, og skift mellem flydende og fast afføring i mere end seks måneder. Dette har også ført til sociale problemer. Jeg har fået lavet røntgen af mine tarme, som ikke viste nogen problemer. Jeg har søgt på internettet efter lignende problemer og fandt symptomerne på IBS – det tænkte jeg var rigtigt for mig, så derfor købte jeg PROIBS for at teste det. Efter to uger med brug af to poser dagligt, har jeg omgående mærket en forbedring og kan nøjes med en pose om dagen. I dag er min mave stabil, jeg har det langt bedre og kan være social igen. Jeg kan derfor varmt anbefale PROIBS”

-Anne Marie

“Efter flere år med maveproblemer blev jeg “”endelig”” diagnosticeret med IBS. Jeg modtag det lige den uge hvor jeg havde det værst, og det betød at jeg var lænket fast og ikke vidste hvordan jeg kunne få ro på – det eneste jeg kunne gøre var at ligge ned og ikke spise noget. Min kollega blev min frelsende angel, da hun kom over med PROIBS og sagde jeg skulle følge anbefalingerne – det gjorde jeg, også selvom jeg normalt er imod al mulig slags medicin… men dette var et naturligt produkt, så jeg tænkte ikke at det kunne gå galt.

Nu hvor jeg har taget PROIBS i 1 uge er mit liv langt roligere end før. Jeg kan endda forblive vågen om aftenen fordi al energien ikke går til maven, men kan bruges til andre ting. Tro kan flytte bjerge, og jeg tror helt klart på PROIBS! Og på et nemmere liv med IBS. Tak PROIBS!”

-Christina

“Jeg har taget alle slags tarmmidler anbefalet af lægerne; ingen af dem har rigtig hjulpet.

Et apotek anbefalede mig endelig at prøve PROIBS, og efter få dage var der allerede en mærkbar forbedring i mine mavesmarter, forstoppelse og høje blodtryk! Det skyldes klart PROIBS, som både er antiinflammatorisk og indeholder vitamin C. Tusind tak, PROIBS er det eneste der hjælper mig.”

-Marielis

Generelt

Jeg har testet mange forskellige produkter til maven, og det her er den bedste indtil videre. Jeg vil ikke sige, at de andre ikke virker, men hvis du kigger på det lange løb, så tror jeg effekten stilner af med tiden og det har jeg ikke oplevet med PROIBS. Det har klart ændret mit liv og jeg tror at jeg har brugt det i 2 år nu.

-Jim

Læs mere..

“Jeg har altid haft en dum irritation i maven. En ven anbefalede mig at prøve PROIBS, og efter jeg drukket det over flere dage, føles maven langt bedre.”

-Leslie

“Hej! Jeg har haft problemer med maven hele livet. Allerede da jeg var teenager. Jeg prøvet en masse forskellige diæter, præparater og lægemidler uden bemærkelsesværdige forbedringer. For et års tid siden lærte jeg PROIBS at kende. Jeg har herefter taget en dose hver aften. Det har hjulpet mig rigtig meget! Jeg har det langt bedre! Derudover smager det også ret godt! Nogle gange har jeg “tilbagefald” men det er typisk fordi jeg har spist noget som jeg virkelig ikke kan tåle og bør undgå. Super godt produkt!”

-Ann

“I over ti år har jeg haft problemer med IBS. Det har ikke kun skabt fysisk gener, men også sociale vanskeligheder og gjort hverdagsrutiner, såsom grupperejser, meget stressende. Jeg har selv testet alle mulige slags diæter i løbet af årene. Alt fra LCHF, til at undgå gluten laktose, trådfrugter, osv. Listen er lang. Jeg har været til utallige undersøgelser med diætister og testet forskellige medicinske tricks for at finde en løsning. Jeg begyndte på PROIBS for seks måneder siden og det var første gang i lang tid jeg kunne tage bussen frem for bilen, se frem til en aften i byen med vennerne og kunne booke forskellige ting. Det er helt ubeskriveligt at kunne føle sig lidt mere normal. Tak!”

-Emelie

“Efter at have testet mange andre produkter, så virker PROIBS til at være den eneste der har en effekt på mit problem med tarmene. Håber det varer ved!”

-Patrik