proibs

OM PROIBS®

PROIBS® er et certificeret medicinsk produkt til behandling af IBS-relaterede symptomer, såsom mavesmerter, oppustning og ændringer i afføringsmønsteret (diarré og/eller forstoppelse).

Hvem er PROIBS® skabt for?

Til personer med IBS-relaterede lidelser. IBS  (Irritabelt tarmsyndrom) er en almindelig, funk tionel mave-tarmlidelse, som kendetegnes ved  en urolig mave med tilbagevendende symptomer  såsom mavesmerter, oppustethed og ændrede af føringsmønstre (diarré og/eller forstoppelse).  Årsagerne til hvorfor nogle rammes af IBS-besvær  er ikke kendt, og behandlingen fokuserer derfor på  at behandle symptomerne.

En PROIBS® portionspose indeholder 250 mg af  ekstraktet AVH200® stammer fra Aloe barbadensis  Mill. som aktiv ingrediens.  

PROIBS® indeholder ikke gluten, laktose, æg, nødder eller soja.

Anvend ikke PROIBS® hvis du er overfølsom eller allergisk over for nogle af ingredienserne. PROIBS® er et produkt, som er beregnet til at kunne anvendes gennem længere tid. Vi anbefaler at man, ved langvarig brug af produktet, rådfører sig med en læge, hvis symptomerne ændres eller forværres.
Det anbefales diabetikere at rådspørge lægen

Fruktose, inulin, citronsyre,  natriumhydrogencarbonat, ascorbinsyre, silica,  tricalciumphosphat, magnesiumsalte af fedtsyrer,  citron aroma, vitamin B2-5 phosphat. 

Hvordan anvender man PROIBS®?

Hæld indholdet fra posen i et glas og fyld derefter  vand på.

Anvend PROIBS® 1-2 gange dagligt.

TJEK DIN IBS ALVORLIGHEDS

Hvor alvorlige er dine tyktarmssymptomer? Tjek din IBS alvorligheds beregning!